lørdag den 31. december 2011

Fra 2011 til 2012

Ja, nu er det ved at være sidste udkald, hvis man vil opleve noget i 2011. For nu hopper vi snart over i et nyt år, og det vil vi gøre med et brag, som vi jo altid gør. Og det er ment i bogstaveligste forstand. Folk er allerede igang med deres (ulovlige) kanonslag, heksehyl og andet sprængstof.

Visse folk skal feste, andre hygger med deres familier. Ikke Frente. Han skal nemlig tilbringe aftenen sammen med sine venner, og det skal sgu nok blive hyggeligt. Og fordi Frente og hans bande er utrolig internationale, vil vi prøve en spansk skik. Når rådhusklokken ringer os ind i 2012, så skal vi æde en vindrue for hvert eneste slag. Det skal nok blive underholdende!

Frente synes, at vi skal mindes alt der skete i 2011. For der skete meget, men Frente er nød til at sige, at det absolut største i 2011 (for ham) var, at han sprang ud som homoseksuel. Dét vil jeg huske 2011 for. Det var også året, hvor jeg lærte mig selv en hel del bedre at kende. Men det var også året, hvor jeg tog med min fantastiske klasse til Barcelona. Det var den bedste og hyggeligste tur nogen kunne drømme om. Tak for det, kære 3.B.

Ser vi lidt ud af Frente's lille osteklokke, kan mindre glade ting nævnes. Her tænker Frente på krisen, der har ramt os. Lad os håbe, at 2012 bliver året, hvor krisen stoppes.
Uden for osteklokken fik vi også en rød regering - sådan da! Den håber blå-Frente ryger af snart. Han er lidt træt af, at de ikke kan holde hvad de lovede og den slags. Og så kan Frente bare ikke lide deres politik. Men det må de sgu selv ligge og rode med. Frente gider ikke politik. Det er kedeligt.

Vi kan også lige sammenligne vinteren i starten af 2011, hvor der var voldsomme mængder sne, som havde ligget der siden november 2010, med vinteren her i slutningen af 2011. Her er nemlig ingen sne lige nu - der er kun lige lidt frost, men det er sådan set det. Ja, er det mon den Globale Opvarmning, eller er det blot El Niño? Who knows - det gør meteorologerne nok. Så lad os lade dem om det.

Ja, nu kommer Estelle snart, så vi kan gøre os klar, inden vi skal videre til Benne. Så nu må jeg hellere smutte. Vi ses i 2012, freaks :)

SKÅL OG GODT NYTÅR!!

- Frente

Ingen kommentarer:

Send en kommentar